CATARGE STEAGURI

Catarge steaguri – Impact vizual

Catarge Steaguri si steagurile publicitare – aceste produse au cu siguranta cel mai mare impact vizual,atat in publicitatea outdoor,cat si indoor, fiind accesibile in orice locatie – pot fi amplasate chiar si in pamant/nisip, pe o plaja sau partie de schi.

Catarge – achizitionate de catre reprezentante auto,supermarketuri sau orice companie care isi doreste imagine si publicitate, fiind expuse permanent sau cu ocazia anumitor evenimente,targuri in aer liber,competitii sportive,expozitii,s.a.

MN PROFI comercializeaza toata gama de CATARGE si accesoriile necesare acestora.
CATARGE DIN ALUMINIU, cu dimensiuni de la 2m la 12m, prevazute optional cu brat orizontal rotativ sau cordelina(atunci cand steagul flutura liber);
CATARGE VELA(pana) sau CATARGE LACRIMA(picatura)*BEACH FLAGS* – disponibile in 5 dimensiuni;
CATARGE DIN ALUMINIU TELESCOPICE, cu sau fara brat orizontal rotativ, dimensiuni 4m,5m,6m.
CATARGE DIN ALUMINIU din 1- 2 segmente,cu/fara brat orizontal – dimensiuni 2m, 3m, 4m.
Sunt disponibile atat catargele cu destinatie temporara, cat si cele fixe – care necesita fundatie/impamantare pentru a fi posibila ancorarea catargului.

CATARGE DIN FIBRA DE STICLA,diferite dimensiuni si sisteme de afisare a steagurilor:

  • STANDARD(tip scripete,snur exterior) – steagul flutura liber in curentii de aer;
  • ROTO(tip banner,brat rotativ) – sistem cu sustinere verticala;
  • WINDTRAKER(tip banner lift,brat rotativ mobil) – varianta premium a sistemului ROTO; nu este necesara rabatarea catargului la sol pentru orice interventie la steag.

Steagurile personalizate si steagurile publicitare sunt vizibile din orice pozitie, chiar si de la distante mari.
Catargele sunt echipate cu toate accesoriile – varf,cordelina pentru ridicarea sau coborarea steagului, greutate,inel si brat orizontal cu diferite dimensiuni.
De asemenea, va oferim spre comercializare si bazele de sustinere a catargelor: baze metalice, baze lestate pentru dale din beton, tepusa metalica, talpa auto,baza/recipent apa – nisip sau armatura necesara catargelor fixe.
Catargele pentru steaguri au o perioada de utilizare indelungata, astfel incat investitia are un randament apreciabil, deoarece contribuie la dezvoltarea si succesul oricarui tip de afacere, brand sau companie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *